var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-21162358-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Míchání nápohůBarmanský kurz

Cena kurzu: přibližně 1900,- Kč
Kdy: říjen, březen, duben
Lektor: Bc. Tomáš Nováček, učitel Hotelové školy Třebíč
Přihlášky: Bc. Tomáš Nováček




Studená kuchyně - závěrečný rautKurz studené kuchyně

Cena kurzu: přibližně 2.700,- Kč
Kdy: leden
Lektor: Vladimír Picka
Přihlášky: Mgr. Jarmila Necidová




Vyřezávání z ovoce a zeleninyKurz vyřezávání ovoce a zeleniny

Cena kurzu: přibližně 750 - 1350,- Kč dle typu kurzu a aktuálních cen surovin
Kdy: říjen, březen a květen
Lektor: Luděk Procházka
Přihlášky: Mgr. Jarmila Necidová




Dárkové baleníKurz dárkového balení

Cena kurzu: přibližně 1000,- Kč dle materiálu
Kdy: dle domluvy a počtu zájemců
Lektor: Mgr. Jitka Doležalová, učitelka Hotelové školy Třebíč
Přihlášky: Mgr. Jitka Doležalová

Zvyšujte svou kvalifikaci formou vhodně zvolených kurzů a staňte se zajímavější na trhu práce!