Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny
 17. Prosinec 2017 Kurz studené kuchyně
                            17. Prosinec 2017 Kurz studené kuchyně
                        
                    Kurz studené kuchyně
 17. Říjen 2017 Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny
                            17. Říjen 2017 Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny
                        
                    Kurzu vyřezávání ovoce a zeleniny se zúčastnili žáci oboru HT, KČ a C. Proběhl v pondělí a úterý 16. - 17. 10. 2017.
V pondělí 20.3.2017 se studenti naší školy Simona Krejčová, Luboš Podolský, Daniela Křivánek, Jan Hůlka ze tříd CR4 a CR3 zúčastnili semináře konaného pod záštitou Evropské unie. Celý seminář vysvětloval práci vrcholných orgánů EU. Studenti na základě registrace rozhodli o jednom ze 3 předložených témat, kterým bylo Jednotná evropská armáda a pak v roli europoslanců a ministrů Rady EU rozhodovali o deklaraci k tématu. Organizátoři hodnotili aktivitu žáků a zvládnutí jim přidělených rolí. Naše škola dostala od organizátorů nabídku být spolupracující školou v rámci daného projektu.
 06. Leden 2017 Kurz studené kuchyně
                            06. Leden 2017 Kurz studené kuchyně
                        
                    Dne 6. 1. 2017 proběhl závěrečný raut Kurzu studené kuchyně, který se konal na naší škole.
Copyright © 2022, Bráfova akademie Třebíč

 ČSN EN ISO 9001:2015
ČSN EN ISO 9001:2015